welkom in Meerschevenne

Hedendaags wonen in een dorp


In het Oost-Vlaamse Berlare, gelegen in de rustige Turfputstraat, tegenover rusthuis Kruyenberg, presenteren we u graag Residentie Meerschevenne.

Dit hedendaags woonproject bestaat uit 53 assistentiewoningen, voorzien van alle comfort. Genieten van de parktuin is inbegrepen, net als keuvelen op een bankje of een partijtje petanquespelen met uw buren. Alles kan, niets moet!

Kenmerkend voor Residentie Meerschevenne is de hedendaagse architectuur waar baksteen en sierpleister perfect worden afgewisseld met duurzame houtstructuren en grote raampartijen. Elk appartement geniet van een eigen ruim terras en baadt in overvloedig natuurlijk licht. De fiets kan u opbergen in de daartoe voorziene fietsstallingen en uw wagen kan u ondergronds parkeren. Voor uw bezoekers zijn er voldoende bovengrondse autostaanplaatsen voorzien.

Ontdek het aanbod!

Residentie Meerschevenne staat ook voor duurzaam

Het aanbod


Residentie Meerschevenne telt 53 ruime en erkende assistentiewoningen die te koop en/of te huur worden aangeboden. U kan kiezen uit een 1- of 2-slaapkamerassistentiewoning. Elk appartement is voorzien van een ruim terras met zicht op de parktuin of op het binnengebied aan de Turfputstraat. Elk appartement is ingericht met een afgewerkte keuken en hedendaagse badkamer met inloopdouche. Half massieve eiken parket in de leefruimte en slaapkamer wordt afgewisseld met een keramische tegel in de keuken, badkamer en berging. Thermische zonnepanelen op het dak, ventilatiesysteem C+ EVO, zonwerende beglazing en recuperatie van regenwater zijn maar enkele troeven die uw appartement duurzaam en energiezuinig (max E60) maken.

Ontdek Pluswonen in Meerschevenne