Pluswonen

Residentie Meerschevenne staat voor veilig en sociaal wonen

Op maat van de bewoner


Elk appartement is vlot toegankelijk: brede gangen, deuren, liften, drempelluwe overgangen en schuifdeuren tussen de verschillende ruimtes in het appartement mét respect voor draaicirkels voor en na elke deur. De badkamer is voorzien van antislipvloer, inloopdouche en rolstoeltoegankelijke wastafel. De stopcontacten werden op comforthoogte geplaatst. U krijgt toegang tot het gebouw én assistentiewoning d.m.v. elektronische toegangscontrole.Het volledige gebouw is voorzien van een innovatief noodoproepsysteem met localisatiebepaling. Inbraakpreventie gebeurt dankzij raamcontacten en elk appartement is uitgerust met branddetectoren. Het touchscreen wordt niet alleen gebruikt voor de noodzakelijke videofonie maar tevens voor het aansturen van verlichting, verwarming en het creëren van sferen.

Nooit alleen


In Residentie Meerschevenne hoeft u zich nooit alleen te voelen. U vindt er trouwens alles onder één dak: een gezellige ontmoetingsruimte, fitness met infraroodtherapie, wassalon, kapsalon met schoonheidszorgen. Wat een luxe zo vlakbij huis!

Comfort en veiligheid verkrijgt u in Residentie Meerschevenne door middel van innovatieve technologiën. Je kan hier echt op beide oren slapen!

Ontdek het aanbod

Residentie Meerschevenne biedt u de ondersteuning die u nodig heeft.

Zorg op maat


De VZW Zorgbeheer Midden-Vlaanderen treedt op als beheersinstantie. Zorgbeheer koppelt de deskundigheid als gebouwenbeheerder (door Synimmo) aan de professionaliteit van een ervaren zorgorganisatie (door CM). CM vaardigt de woonassistent af, een ervaren hulpverlener die zich als vertrouwenspersoon zal inzetten voor alle bewoners. De aangeboden zorg is van uitstekende kwaliteit en wordt tevens gecontroleerd door het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid. Een duurzame samenwerking met andere betrokken zorg- en dienstverleners alsook mantelzorgers staat centraal.

Diensten voor bewoners


De Beheersinstantie vzw Zorgbeheer, in samenspraak met CM,  voorziet volgende diensten aan de bewoners:

  • De aanwezigheid en bereikbaarheid van een woonassistent in Residentie Meerschevenne;
  • Het gebruik en onderhoud van het innovatief noodoproepsysteem;
  • De garantie op crisis- en overbruggingszorg;
  • Het opzetten van activiteiten en sociale netwerkvorming; ...

Ook wanneer u wil gebruik maken van onze facultatieve diensten, zoals hulp bij het huishouden, het bestellen van maaltijden, manicure, pedicure vervoer, thuisverpleging… kan u bij de beheersinstantie van Residentie Meerschevenne terecht. U houdt de regie in handen, wij maken uw verblijf in Residentie Meerschevenne zorgeloos en zalig. Mooi toch?

Bekijk alle mogelijkheden!

Vraag meer informatie aan (aankoop of huur van assistentiewoning)

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ons telefonisch bereiken? Dat kan op 0477/53.19.87 - 052/44.40.08